Skupinové lekce

PILATES

Pilates Blansko. Je to cvičení typu Body and mind. Což znamená, že vyžaduje vaši plnou koncentraci, ale na oplátku přináší fantastické výsledky. Pod správným vedením můžete za minimální čas dosáhnout maximálních výsledků a není přitom nutné trávit hodiny cvičením.           
Tento systém je sestaven s cílem obnovit zdravé držení těla a vytvořit nové pohybové návyky, které umožní volný pohyb bez nadměrného svalového napětí.   
Charakteristický je důraz na přesnost provedení jednotlivých dílčích pohybů každého cviku s dechem a koncentrací.
Pilates je metoda vhodná, bezpečná a účinná pro udržování tělesné kondice v jakémkoliv věku, má rehabilitační účinky. Benefity svalová síla, odstranění bolestí, nabití energií a fit. Od Tebe to chce jen chvíli vydržet a přehoupnout se do lekce, kterou si užiješ.
V každé lekci se můžeš setkat s těmito pomůckami: fit bally, overbally, toningy, ringy, válce, závaží, činky, zavařovačky, posilovací gumy, spinefittery, bosu, jóga bloky, ježci různé velikosti, klouzající podložky, tyče, jóga popruhy,

PILATES PRO ZAČÁTEČNÍKY

Projdi pilates od začátku. Práce s dechem. Jak Ti dech pomůže při tonizaci svalů, uvolnění těla, rozvolnění hrudníku, při samotných cvikách. Aktivace středu těla odkud vychází síla, pak mohu chodit, sedět běhat. Pánevní dno jak úzce souvisí s nohama, zády, kyčlemi… Koncentrace na sebe a správné provedení cviků. Spojení plynulosti cviku, dechu a těla. 10 lekcí cítíš se dobře, 20 lekcí vidíš první výsledky, 30 lekcí tělo se začíná rýsovat. 

PILATES PRO ZDRAVÁ ZÁDA

Bolesti kyčlí někdy způsobí bolest v oblasti bederní části zad, SI skloubení. Zatuhlý hrudník může způsobit bolesti lopatek, či ramen, bolesti krční páteře zase třeba tenisový loket. Je to rozpohybování velkých kloubů v jejich správném nastavení a opírá se i o uvolněné fascie společně s repertoárem cviků pilates.

THERAPY JÓGA

Jóga Blansko. Nejsem klasický jogín, cvičím jógu zdravě s vybranými ásany, respektuji tělo a jeho přirozenost. Therapy jóga v podvečer. Kdy jindy se zastavit a zrovna jít spát. Uvolníme tělo a mysl za pomocí aromaterapie, meridiánů, vhodných cviků, muzikoterapie. Bereme tělo jako celek. Trochu posílení je zdrávo, však závěrečná meditace to vše vynahradí.

VÝVOJOVÁ KINEZIOLOGIE – DNS/ FYZIO PILATES

Založená na vývojových řadách dítěte od Prof.Paed Dr.Pavla Koláře, Ph.D.. Jsem certifikovaný lektor institutu pražské školy. V této lekci najdete aktivní cvičení ve vývojových řadách, naučíte se co je brániční dech a stabilita těla, centraci kloubů, cvičení v přechodové fázi, cvičení v držené poloze. K čemu je tato lekce? Klienti navštěvující tuto hodinu dosahují pokroky ve všech oblastech pohybu a při kontrolách na neurologii, fyzioterapii nebo rentgenu jsou pozitivně přijímaní a chváleni.

PILATES INTERVAL

Posilovací lekce v Blansku. Chci posilovat a spalovat, omezuje mě koleno nebo nadváha. Šetrná lekce, vycházející z prvků pilates. Nevěříte, že se dokážete zapotit? Cviky jsou seskládané, aby tělo spalovalo kompletně. Šest cviků 45 sekund a třemi koly s 15 sekundovou pauzou. Dostatečný strečink a je hotovo.

YOGALATES

Yogalates v Blansku. Nebaví Tě jen tak ležet, ale chceš cvičit? Lekce, která spojila pilates a jógu je výborná pro toho kdo stále váhá. Lekce, i když se nezdá je silová, protahovací i s trochou relaxace na konci.